Thursday, April 23, 2015

Redcarpet

Redcarpet is a Ruby library for rendering markup language.   When updating a CodePath Wiki guide entry, which hosts these documents outside of GitHub, I noticed that the list items not to be including the image tags that I used in a separate line:

1. Inside the Google Play Store for your project, navigate to `Settings` -> `API Access`:

    <img src="http://imgur.com/0n7ihzM.png"/>

I would see:

<ol>
<li>Inside the Google Play Store for your project, navigate to...
</ol>

<p><img src='http://imgur.com/0n7ihzM.png'/&amp></p&amp>


But if I added 4 spaces to the image tag, the problem went away:

1. Inside the Google Play Store for your project, navigate to `Settings` -> `API Access`:

        <img src="http://imgur.com/0n7ihzM.png"/>
 
Turns out that a change was made in Redcarpet v3.1.0 that changes the parsing behavior so that at least 4 spaces are needed for the line to be considered part of the list item.  It also is very likely that GitHub must be using an older version of this library, since this problem doesn't appear on native GitHub Wiki pages.   If GitHub should ever decide to upgrade to this new library, they're likely to cause their Wiki collection to experience similar problems!

https://github.com/vmg/redcarpet/commit/b7d5e017385a8ae35a594ff9535d31bd081ce973

3 comments:

 1. đồng tâm
  game mu
  cho thuê nhà trọ
  cho thuê phòng trọ
  nhac san cuc manh
  số điện thoại tư vấn pháp luật miễn phí
  văn phòng luật
  tổng đài tư vấn pháp luật
  dịch vụ thành lập công ty trọn gói
  - Ô sư tỷ nói đùa rồi.
  Sở Dương nói thản nhiên:
  - Sở Dương chính là Sở Dương, chẳng có gì mà gọi là khác cả. Chỉ là lời đồn đãi sai lệch mà thôi.

  Trong lòng Ô Thiên Thiến có chút cảm giác kỳ quái. Nàng là nữ nhi của tông chủ, lại được công nhân là mỹ nhân số một Thiên Ngoại Lâu. Những đệ tử Thiên Ngoại Lâu tuổi còn trẻ khi gặp nàng đều thần hồn điên đảo. Vậy mà cái tên Sở Dương này hết lần này đến lần khác rõ ràng đã thấy mình, nhưng ánh mắt hắn nhìn mình mà cứ giống như nhìn một khúc gỗ vậy.

  Kỳ thực không phải là Sở Dương không thấy nàng đẹp, chỉ có điều trái tim của hắn đã thuộc về Mạc Khinh Vũ, việc chờ đợi nàng đã lấp đầy nội tâm hắn, không còn chút khoảng trống nào. Cho dù Ô Thiên Thiến bây giờ có là tiên nữ đi chăng nữa, có lẽ trong lòng hắn nàng cũng chẳng khác khúc gỗ là bao...

  Tuy Ô Thiên Thiến rất không thích cái cảm giác mỗi ngày bị người bám lấy mà nịnh hót, nhưng việc bị một người chẳng thèm để ý đến chút nào cũng là lần đầu tiên gặp phải.


  ReplyDelete
 2. Hello, I check your blog regularly. Your writing style is witty, keep uup the
  good work!

  Advanced System Optimizer 4.0 Crack

  ReplyDelete
 3. Now, you'll have to click on the Conversion Application Option to open that page and enter the relevant information to submit the application form for the Land Conversion. This will be the same process as was in filling the Mutation Application Online in banglarbhumi.gov.in

  ReplyDelete